Bedrijven

Wanneer u behoefte heeft aan een administratiekantoor, dan bent u op zoek naar een partner die u helpt de administratieve verplichtingen voor u in te vullen. Of omdat u daar zelf niet voldoende kennis voor heeft, of omdat u daar de benodigde tijd niet voor heeft. Bijna alle ondernemers uit uw omgeving zullen dit probleem herkennen.


Administratiekantoor Jacobien is in beide gevallen voor u de ideale partner. Wij werken vanuit duidelijke, concrete afspraken met u samen, om de door u gewenste dienstverlening optimaal in te vullen.


Wij vullen voor u de kennisvraag of de tijdsvraag in. U kunt bij ons alle benodigde informatie digitaal indienen, zodat u niet genoodzaakt bent om zelf langs te komen, of dat wij de gegevens bij u op moeten halen. Op deze manier spaart u ook  tijd uit die u waarschijnlijk prima op een andere manier kunt besteden. Hiervoor kunt u gebruik maken van apps of e-mail. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Administratiekantoor Jacobien begrijpt uw bedrijfsvoering, en biedt de administratieve ondersteuning waar uw onderneming behoefte aan heeft. Wij staan midden in uw regio, en verstaan de ondernemerstaal die uw bedrijf spreekt.


Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Administratiekantoor Jacobien

Tjalk 6

3863 TJ Nijkerk

info@administratiekantoorjacobien.nl

033 - 24 66 327

06 - 512 43 559

Administratiekantoor Jacobien

Voor bedrijfsadministratie en belastingaangiften

Administratiekantoor Jacobien, Tjalk 6, 3863 TJ Nijkerk, info@administratiekantoorjacobien.nl, 033 - 24 66 327, 06 - 512 43 559